Koningsdag Den Haag

Afgelopen woensdag 27 april 2022 was het eindelijk zo ver, voor de eerste keer zouden wij meedoen aan de Geraniummarkt te Den Haag georganiseerd door Groei en Bloei Afdeling Den Haag.

S’ morgens in alle vroegte zijn we vertrokken (02.15 de wekker dat went nooit) maar met zeer goede moed en een vrachtwagen vol met mooie handel. De markt werd georganiseerd op de Lange Voorhout, een prachtig historisch stukje Den Haag. Eenmaal aangekomen even met collega’s bijgepraat en de hoop uitgesproken dat het maar een mooie dag mocht gaan worden. Het is na twee jaar  Corona toch altijd even afwachten of de bezoekers (klanten) naar grote evenementen zullen komen. Gelukkig was dat het geval en was het al vroeg in de morgen gezellig druk. Tussentijds werd er door de organisatie een keuring van de marktkramen verricht en zou de stand met de mooiste uitstraling een prijs winnen.

Rond 11 uur was Burgemeester van Zanen degene die samen met een afgevaardigde van Groei en Bloei de beker mocht gaan uitreiken, en wat een verrassing toen bleek dat wij de beker dit jaar in ontvangst mochten nemen. Er waren zeer lovende woorden over ons grote en prachtige vaste planten assortiment, de uitstraling van het geheel, en de duidelijke foto en prijskaarten.

De beker hebben we de hele dag een prominente plek in onze kraam gegeven, naast het feit dat we er enorm trots op zijn, is dit ook een opsteker voor ons gehele team.

Na een drukke en vooral gezellige dag op de markt samen met collega’s en klanten in Den Haag kijken we terug op een geslaagde marktdag die volgend jaar zeer zeker weer op onze agenda zal staan.

 

 

deze pagina delen is leukShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter